AZHT.net

AZHT.net (http://www.azht.net/forum/index.php)
-   Civic 01-05 (http://www.azht.net/forum/forumdisplay.php?f=90)
-   -   ac/heat question (http://www.azht.net/forum/showthread.php?t=196718)

USDM_Boobies 03-22-2014 09:55 PM

ac/heat question
 
so ac went out in my car today. i did a little testing. from what i see no airflow is coming from the vents on low or high heat or a/c. now when i turn the airflow dial i can hear a motor or somtin spinning up then stop. also since it was night my upper 2 climate control dials were lite up but the airflow one was not lite up. anyone have any ideas? lmk

BigCountry 03-23-2014 01:56 AM

Blower motor resistor is possibly bad.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk

USDM_Boobies 04-25-2014 11:53 PM

installed a new blower fan worked for 2 days then took a shit any ideas? i will try the resister next if u think thats what it is country

VTEC_DPN 04-28-2014 04:53 PM

My moms van had a similar issue. Except it was done by the idiot who tried jumping the van, anyway long story short resistor went out and had no blowing or ac turn on at all. So swapped it out and boom everything worked again.

Another situation was on the em1. Ac would work when it wanted and other weird things happened. Looked into it and ended up changing the whole fuse block under neath the dash. Wasn't difficult just a little expensive. I believe 150 250$ or so don't remember.

Hope my jibberish kinda helped

USDM_Boobies 05-07-2014 06:03 PM

the bads, still no ac. the good is im getting 400 miles to the tank. im not sure if its cause i have to ac this is 80% city miles too


All times are GMT -7. The time now is 03:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ŠAZHT.net 2004-2018