AZHT.net  

Go Back   AZHT.net > Misc Forums > Do It Yourself

Do It Yourself Post any useful DIY's here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2011, 02:40 PM   #1
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
DIY: broken motor mount / motor mount going bad click here

http://importnut.net/motormount.htm


i found this to be pretty cool and it sounds like it works so i mean y not if you need somthing mean while your working on getting your new mounts
y not it doesnt cost that much
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 02:47 PM   #2
Rufus
Home Wrecker
 
Rufus's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Out of the cage
Posts: 19,603
iTrader: (14)
Better than spending money on drugs and videogames
Rufus is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 09:32 PM   #3
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
Lol wow I guess your right lol lol
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 10:40 PM   #4
91cb7
CB7
 
91cb7's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: @ THE BAR
Posts: 452
iTrader: (3)
Not 2 shabby! go for it bro, Make ur custom Goosesport motor mounts....lol
__________________
R.I.P MARCO-KRM
91cb7 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 10:40 PM   #5
FITGUYGE8
Don't Panic
 
FITGUYGE8's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Phoenix
Posts: 571
iTrader: (0)
Guys on az240sx.org have done this... It works... Of course using OEM mounts w/ Energy Suspension bushings or full trick mounts (like HASsport) are better, but if you don't got that baller cash flow going for you this is actually better than stock...

...and I don't know about you but good chronic and video games are the cats pajamas!!!
__________________
Quote:
Originally Posted by ICD View Post
Happy endings only exsist in massage parlors

Quote:
Originally Posted by paulgt2164 View Post
So you kinda burst your own bubble by not knowing what you are talking about.
FITGUYGE8 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2011, 11:06 PM   #6
6thgen
RUTHLESS
 
6thgen's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: BIRD CITY
Posts: 2,964
iTrader: (0)
yeah it works for the torque mounts but i really wouldnt recommend it for the other mounts dude.
6thgen is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 12:03 AM   #7
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
Quote:
Originally Posted by 91cb7 View Post
Not 2 shabby! go for it bro, Make ur custom Goosesport motor mounts....lol
Fuck it I like the name

Quote:
Originally Posted by FITGUYGE8 View Post
Guys on az240sx.org have done this... It works... Of course using OEM mounts w/ Energy Suspension bushings or full trick mounts (like HASsport) are better, but if you don't got that baller cash flow going for you this is actually better than stock...

...and I don't know about you but good chronic and video games are the cats pajamas!!!
That is the cats pajamas

Quote:
Originally Posted by 6thgen View Post
yeah it works for the torque mounts but i really wouldnt recommend it for the other mounts dude.
Wait what .... what mount is that. Then
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 06:17 AM   #8
Shorty
I need a beer.
 
Shorty's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: overthere
Posts: 882
iTrader: (1)
Not a bad idea lol
__________________
Ruthless Member
Shorty is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 12:32 PM   #9
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
^^^^^^^^thats what ive been saying !!!lol ^^^^^^^^^
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 02:16 PM   #10
gera
 
gera's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: tucson az
Posts: 194
iTrader: (2)
looks pretty good
good find goose6453
__________________
>GERA<
gera is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 03:13 PM   #11
KalCruz
.
 
KalCruz's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Laveen
Posts: 1,266
iTrader: (0)
Good idead there let me know how it works out.
KalCruz is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 03:35 PM   #12
hatch520
 
hatch520's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Tucson,az
Posts: 2,049
iTrader: (2)
imma probly try this on my ride see how it comes out
hatch520 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 05:05 PM   #13
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
yeah dude i gues its like a straight solid mount so it sounds cool right lo
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2011, 08:20 PM   #14
Daddy_Digital
HE>i
 
Daddy_Digital's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Arizona
Posts: 7,703
iTrader: (22)
im all over this. fuck spending hundreds of dollars on mounts when all u can do is inject some silicone in the mount and ur good to go. good find goose!

this can be done without taking the torque mounts out right?
Daddy_Digital is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2011, 09:37 AM   #15
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
That's what I'm saying but this should be so bad ass
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2011, 02:25 PM   #16
projectaccord
DIRTY D-SERIES
 
projectaccord's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Glendale
Posts: 4,032
iTrader: (29)
i ran across another write up for this a while back on d-series.org(?) the guy did ALL of his mounts and said it made a worthwhile improvement. you can use different sealants too depending on the "stiffness" your looking for too.
__________________
LUCKY'SGARAGE WORKS
HGH TUNING
SAVE THE SOHC
projectaccord is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2011, 08:39 PM   #17
Daddy_Digital
HE>i
 
Daddy_Digital's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Arizona
Posts: 7,703
iTrader: (22)
the million dollar question..

CAN THIS BE DONE WITHOUT REMOVING THE MOUNTS? just curious..
Daddy_Digital is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2011, 04:15 AM   #18
SlowCivicHmm
Resident Post Whore!!!
 
SlowCivicHmm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: FIR & PIR
Posts: 95,894
iTrader: (22)
I'd remove em so that there is no flex in them...


a trick to this is oven baking the parts after the stuff sets........250* for 20 mins...


MAKE SURE TO TAKE ALL THE AIR BUBBLES OUT!!!!!!!!!!

Making these right is a messy process....but worth it.....had it on the race car........sold it a while ago.....

Am thinking making more to sell....I have like 100 tubes of INDUSTRIAL CAULK for ROOFING!!!


I now rock Hasport since I needed a "custom" tranny mount and I'm OCD and my engine mount has to match....LOL
__________________
www. ProAutoSports.com
SlowCivicHmm is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2011, 08:55 AM   #19
auex
 
auex's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Scottsdale
Posts: 2,016
iTrader: (2)
You should definately take the mount out to do this correctly
__________________
http://www.the12volt.com
Quote:
Originally Posted by Not JDMHN8 View Post
Wow. Retardation has reached a new low. When I say no trades, it doesn't mean that your pretentious douche nozzle fag phone is an exception to the rule.
auex is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2011, 01:24 PM   #20
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
Quote:
Originally Posted by Daddy_Digital View Post
the million dollar question..

CAN THIS BE DONE WITHOUT REMOVING THE MOUNTS? just curious..
lol no dude lol

Quote:
Originally Posted by projectaccord View Post
i ran across another write up for this a while back on d-series.org(?) the guy did ALL of his mounts and said it made a worthwhile improvement. you can use different sealants too depending on the "stiffness" your looking for too.
like witch ones

Quote:
Originally Posted by SlowCivicHmm View Post
I'd remove em so that there is no flex in them...


a trick to this is oven baking the parts after the stuff sets........250* for 20 mins...


MAKE SURE TO TAKE ALL THE AIR BUBBLES OUT!!!!!!!!!!

Making these right is a messy process....but worth it.....had it on the race car........sold it a while ago.....

Am thinking making more to sell....I have like 100 tubes of INDUSTRIAL CAULK for ROOFING!!!


I now rock Hasport since I needed a "custom" tranny mount and I'm OCD and my engine mount has to match....LOL
must be nice

Quote:
Originally Posted by auex View Post
You should definately take the mount out to do this correctly
yes x2
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2011, 11:49 PM   #21
bb4arson
;)
 
bb4arson's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: vtec heaven
Posts: 9,213
iTrader: (9)
i have some fairly new prelude stock mounts .. i might do it on them and than sell them as "high performance mounts"
__________________
non vtec 1.5 fully built . hookers headerzz, custom exhaust 2.5 inch into a 4 inch greedy exhaust . cold air intake.
best 1/4
17.9 @ 83 mph
you mad ?
bb4arson is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 08:29 PM   #22
Daddy_Digital
HE>i
 
Daddy_Digital's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Arizona
Posts: 7,703
iTrader: (22)
is there a DIY where is shows how to take the mounts off or can someone gimme a step by how to? im interested in doing this but ive never taken mounts off. i have the caulking and caulking gun already.
Daddy_Digital is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 08:36 PM   #23
SlowCivicHmm
Resident Post Whore!!!
 
SlowCivicHmm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: FIR & PIR
Posts: 95,894
iTrader: (22)
Un Bolt 1 mount At a time and let dry for 24hrs then bake for 20mins......

Re install mount....repeat with next...

Unless you have extra mounts
__________________
www. ProAutoSports.com
SlowCivicHmm is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 08:41 PM   #24
Daddy_Digital
HE>i
 
Daddy_Digital's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Arizona
Posts: 7,703
iTrader: (22)
these are just the torque mounts that are being taken off right? i took a look and so far i saw 2. my torque need some TLC. do i have to lift the engine or anything? sorry for the noob questions..just wanna do this right.
Daddy_Digital is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 09:40 PM   #25
SlowCivicHmm
Resident Post Whore!!!
 
SlowCivicHmm's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: FIR & PIR
Posts: 95,894
iTrader: (22)
you can do this to just about any mount on the engine...

if the other 3 upper mounts...you can unbolt both torque mounts without any issue or having to hold up the engine......

they'll be some play, but not much...1/4in?? if that...
__________________
www. ProAutoSports.com
SlowCivicHmm is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 10:27 PM   #26
Daddy_Digital
HE>i
 
Daddy_Digital's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Arizona
Posts: 7,703
iTrader: (22)
ok cool. when i have sometime ill do this.
Daddy_Digital is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2011, 11:25 PM   #27
tyrap26
 
Join Date: Nov 2006
Location: phoenix
Posts: 1,720
iTrader: (19)
i like..
tyrap26 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2011, 12:21 PM   #28
eg2/gsr
lovee fine ass girlz !!!
 
eg2/gsr's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: phoenix
Posts: 373
iTrader: (0)
it works i tries it on all my mounts. bt i still riped them. bt its a quick easy fix for meanwhile
__________________
┌∩┐(◕_◕)┌∩┐
Fuck You Don't for get I Am Still Around

I <3 (.Y.)
eg2/gsr is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2011, 12:31 PM   #29
goose6453
sixfourfivethree
 
goose6453's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: im your neighbor.
Posts: 1,768
iTrader: (6)
How did rip them ... did u use the right window cocking .... what did u use ....
__________________
goose6453 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2011, 12:37 PM   #30
eg2/gsr
lovee fine ass girlz !!!
 
eg2/gsr's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: phoenix
Posts: 373
iTrader: (0)
yea the 3m window weld. idk jst done day i pushed started my car and it riped. i am thinking about just buying hasport.
__________________
┌∩┐(◕_◕)┌∩┐
Fuck You Don't for get I Am Still Around

I <3 (.Y.)
eg2/gsr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
ŠAZHT.net 2004-2018
Design by HTWoRKS