AZHT.net  

Go Back   AZHT.net > Technical Forums > Tech Garage > ECU/Programming/Electronics

ECU/Programming/Electronics Discuss all ECU & Electronics

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2017, 07:52 PM   #1
LS-S DA9
http://www.azht.net
 
LS-S DA9's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: the valley
Posts: 9,836
iTrader: (38)
wideband/hondata wiring help

who if anyone can help me wire my Innovate MTX-L wideband to my hondata next week?
or any info I can do it myself I suppose. ive run the wideband before but now that I'm using s300v3 I might as well hook it up to it also.
__________________

2001 Integra LS project/DD
2005 CR-V fully loaded


Hasport
kSPORT
ASR
HONDATA
LS-S DA9 is online now   Reply With Quote
Old 03-26-2017, 06:51 AM   #2
Littlejon1378
 
Littlejon1378's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: mesa,az
Posts: 1,750
iTrader: (2)
Quote:
Originally Posted by LS-S DA9 View Post
who if anyone can help me wire my Innovate MTX-L wideband to my hondata next week?
or any info I can do it myself I suppose. ive run the wideband before but now that I'm using s300v3 I might as well hook it up to it also.
I can fix that

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
Littlejon1378 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2017, 07:15 AM   #3
LS-S DA9
http://www.azht.net
 
LS-S DA9's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: the valley
Posts: 9,836
iTrader: (38)
Quote:
Originally Posted by Littlejon1378 View Post
I can fix that

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
I want to actually wire it to the inputs not hack it into my ecu pinout though

Sent from my SM-G925T using Tapatalk
__________________

2001 Integra LS project/DD
2005 CR-V fully loaded


Hasport
kSPORT
ASR
HONDATA
LS-S DA9 is online now   Reply With Quote
Old 03-26-2017, 02:27 PM   #4
Littlejon1378
 
Littlejon1378's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: mesa,az
Posts: 1,750
iTrader: (2)
Quote:
Originally Posted by LS-S DA9 View Post
I want to actually wire it to the inputs not hack it into my ecu pinout though

Sent from my SM-G925T using Tapatalk
I can still fix that, I only word mine that way because it didn't occur to me to use the analog inputs.

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
Littlejon1378 is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2017, 02:47 PM   #5
king06
SOY JUAN CAMANEY,CHINGON!
 
king06's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Glendale
Posts: 6,100
iTrader: (14)
Analog all the inputs!!!!!!!!!
king06 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ŠAZHT.net 2004-2018
Design by HTWoRKS