Go Back > Technical Forums > Tech Garage > General Tech Forum

General Tech Forum Discuss engine misc tech, transmissions, fabrication and tools.

Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2016, 08:13 AM   #1
Molly Whoppin
nolongervtec's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: Lost Angels
Posts: 1,652
iTrader: (6)
Transmission problem

S2000 was launched at 9k rpm

Will not go into any other gear besides first while the car is on, will shift fine while the car is off. Any ideas as to what the issue could be? Not my car and wasn't me lol
Zombie Tactical Response Team Member #0000003

RC's Garage
nolongervtec is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2016, 11:42 AM   #2
king06's Avatar
Join Date: Feb 2009
Location: Glendale
Posts: 6,091
iTrader: (14)
Sounds like a clutch.
king06 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2016, 02:46 PM   #3
4dr_ed3's Avatar
Join Date: May 2008
Location: Glendale
Posts: 4,686
iTrader: (12)
Put it in 1st gear and launch it at 9k again see if it fixes itself
4dr_ed3 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 12:17 PM   #4
Join Date: Mar 2006
Location: Gilbert
Posts: 40,341
iTrader: (187)
cbaracing is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Š 2004-2013
Design by HTWoRKS