AZHT.net  

Go Back   AZHT.net > Technical Forums > Tech Garage > ECU/Programming/Electronics

ECU/Programming/Electronics Discuss all ECU & Electronics

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2010, 08:15 PM   #1
johns93civiccoupe
 
Join Date: Feb 2010
Location: casa grande
Posts: 21
iTrader: (0)
how to use 98 civic ecu on my 93 civic

my friend is sellin me his y8 motor tranny axels ecu all for 200 buck he is doin b20 vtec swap so i just need to know about the ecu how do i plug the obd2 ecu into the obd1? thanks anybody?

Last edited by johns93civiccoupe; 02-14-2010 at 08:38 PM.. Reason: fogot
johns93civiccoupe is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2010, 02:23 PM   #2
Mr.Burner
i-vtec daily
 
Mr.Burner's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: 109 E. Victory Ln. Phx,Az
Posts: 4,239
iTrader: (21)
you dont........ leave it obd1..you'll have less problems.
__________________
U.S. Customz auto and fabrication
www.uscustomzautoandfab.com
Mr.Burner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ŠAZHT.net 2004-2018
Design by HTWoRKS