AZHT.net  

Go Back   AZHT.net > Model Specific Tech Forums > EK Civic

EK Civic Civic (96-00) Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2018, 04:47 PM   #1
REDREX
 
Join Date: Mar 2007
Location: the 505
Posts: 377
iTrader: (0)
My Bro's B16 swap ugh..

What's up newbies and oldies! I haven't been on in a while I got into gm trucks but i still love hondas. my brother grew up watching me working on them and well now he has one. We installed a obd0 B16 with B16 cable trans in his 2000 Civic DX. We used a Y8 harness and we are running it with a chipped p28. We're having a issue though i need your help azht. Car sounds like it's misfiring and it accelerates but then it hits like a rev limiter early. I can't tell you exactly at what RPM because he has the DX cluster with no RPM. It sounds like it's in limp mode but when we run it with the y7 ECU it accelerates great, other than the fact its looking for the 3 wire iacv. We also tried a 2000 Civic SI ECU and it acts the same way.
2000 civic DX with B16 and b16 cable trans.
Speedo ain't connected yet
Battery light on which is odd cause it shows that it's charging and the car won't shut off if I disconnect the battery.
I wired 2 different obd2a dizzys to it and still the same.
REDREX is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2018, 11:59 PM   #2
LS-S DA9
http://www.azht.net
 
LS-S DA9's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: the valley
Posts: 9,820
iTrader: (38)
Speedo dont work.... Fix that issue.

Sent from my LGL84VL using Tapatalk
__________________

2001 Integra LS project/DD
2005 CR-V fully loaded


Hasport
kSPORT
ASR
HONDATA
LS-S DA9 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
ŠAZHT.net 2004-2013
Design by HTWoRKS